Job 8 van 26


Report this listing

Solliciteren



Kok


Functie

Start People rekruteert voor de Vlaamse Overheid een KOK voor het Facilitair Bedrijf te Brugge.

Heb jij een passie voor voeding en ben je nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Het klaarmaken van verschillende gerechten (warme schotels, vegetarische schotels, grill- en pastaschotels, panini's,...).
  • Je controleert de voedingsmiddelen op versheid en bereiding.
  • Je werkt volgens het HACCP systeem.

Jouw profiel

  • Je hebt reeds ervaring als kok.
  • Je hebt een echte hands on mentaliteit.
  • Je kan het overzicht bewaren.
  • Je hebt kennis van de veiligheid- en hygiënevoorschriften.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands.
  • Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • Gerechten bereiden: Lokale of regionale specialiteiten
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • Gerechten bereiden: Gastronomische menu's
  • Meewerken aan de promotie van de organisatie (kookwedstrijd, beurzen, ...)
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
  • Gerechten bereiden: Vis- en schaaldieren
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • De activiteiten van het personeel controleren
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Gerechten bereiden: Creools

Aanbod

Bedrijfsinfo

Plaats tewerkstelling: VAC Brugge (Koning Albert I laan 1.2, 8200 Sint-Andries, België).


  • Een tijdelijk voltijdse tewerkstelling via interim met een snelle opstart.
  • Uren tussen 7/9u en 15/17u.
  • Verloning volgens de salarisschaal van de Vlaamse Overheid aan niveau D111.
  • Je ontvangt maaltijdcheques.
  • Je ontvangt een volledige terugbetaling indien je het openbaar vervoer neemt naar je werk of een fietsvergoeding.

Solliciteren

Start People Public - Vlaamse overheid
+32 (0)3 800 44 44

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht